Club Antre ★ Cock-Tales

Date: Sat 14.12 Time: 20:30 - 23:30
CLUB ANTRE PRESENTS: ‘COCK-TALES’
Zaterdag 14 december belooft het een vrolijke avond te worden bij Mezrab aan de Veemkade in Amsterdam Oost. Een Cocktail van diverse muziekstijlen, omlijst door verhalen, brengt u in hogere sferen. Na afloop van het concert kunt u dansen op de Balkan beats van DJ Volkan.
In de donkere dagen voor kerstmis zorgt Club Antre voor de nodige opgewektheid. Het gloednieuwe ensemble Multisonant, (Meliha Doğuduyal-piano, Cengiz Arslanpay-Ney&Rebab, Çiğdem Okuyucu (oud&vocal, verzorgt deze avond de opening waarna Leticia Bal met haar One-Woman-Show een waar Latin orkest weet te creëren met behulp van haar Marimba en loopstation. Het tweede deel van de avond treedt het huisensemble Tombaz op. Tombaz brengt cabareteske liedjes uit het Istanbul van de vorige eeuw; ditmaal kekke liedjes passend bij het thema ‘Cock-Tales’; verhalen met een knipoog over drank en drugs. Aan het eind van het concert zoeken de musici elkaar op voor een spannende muzikale cross-over-cocktail.

Club Antre is een podium waar verschillende muziekstijlen samen komen. Iedere clubavond is er een optreden van diverse muziekgroepen. Het Tombaz ensemble (www.tombaz.nl) verzorgt het hoofdprogramma. Het Tombaz ensemble; zangeres Meral Ari, klarinettist Emirhan Tuga, contrabassist Gabriel Barbalau , violist Stijn Schmeddes , percussionist Modar Salama en pianist Takis Grammatikopolous. Opzwepende Balkan muziek vermengd met jazz, klezmer of klassiek en een Balkanbeats-dj om de avond dansend af te sluiten; met Club Antre is Amsterdam een uniek podium rijker.

Aanvang: 20.30 uur (deur open om 20.00 uur).
Locatie: Mezrab, Veemkade 576, 1019 BL Amsterdam www.mezrab.nl
Toegang: Kaarten à €10,00 (contant) worden verkocht aan de deur, reservering niet mogelijk.
Kijk voor data en info op www.clubantre.nl