ūü†ą
Social Dance in Mezrab met L'air inconnu

Social Dance in Mezrab met L’air inconnu

Thu 13.04 19:00 - 23:55


BALFOLK IN DE MEZRAB
Let op: De Mezrab is normaal op iedere derde donderdag van de maand. Alleen in april wijken we daar vanaf. Deze editie is op de tweede donderdag van de maand.

Reserveer alvast een ticket en kom dansen op de livemuziek van L’air inconnu!

TICKETS
– Voorverkoop: 13 euro
Koop hier je ticket: https://balfolkamsterdam.nl/social-dance-in-mezrab-met-lair-inconnu
– Aan de deur: 15 euro

PROGRAMMA
19:00 Deuren open
19:30 Dansworkshop voor beginners met Gepke & Berend
20:30 Bal met …
21:00 Bal met L’air inconnu
23:30 Sessie

LOCATIE
Mezrab draagt Balfolk een warm hart toe en nodigt ons iedere maand uit te komen dansen. Je kunt in de Mezrab op andere dagen vooral terecht voor storytelling. Het caf√© dient als inspiratiebron voor vele theaters, centra, musea en festivals om ook storytelling te programmeren. Mezrab programmeert meerdere keren per week regelmatig vertelavonden. Op de andere avonden wordt storytelling gecombineerd met andere kunstdisciplines (dans, beeldende kunst, po√ęzie, etc.) en een wereldmuziekprogramma.

Er is plek voor zo’n 90 dansers.

Adres:
Veemkade 576
1019 BL Amsterdam

BAND
Dani Velasco en Sylvain Pool zijn trots en blij hun muziekproject te delen met Fabien Bucher. Fabien is onder andere bekend van Bal’o’gadjo en speelt gitaar en mandoline!

Samen zijn ze een creatief muzikaal trio. Ze maken muziek ten dienste van de moderne traditionele dans, en nieuwsgierige oren.

Hun composities en arrangementen van traditionele thema’s zijn ge√Įnspireerd door emoties en sterke sensaties die worden ervaren op bals en festivals: vreugde van ontmoeting, intieme po√ęzie, virulentie van geluid, energie van bewegende lichamen, collectieve trance, ..