šŸ ˆ
Social Dance in Mezrab met Loogaroo

Social Dance in Mezrab met Loogaroo

Thu 15.09 19:00 - 23:59


BALFOLK IN DE MEZRAB
De Mezrab host iedere derde donderdag van de maand het leukste Balfolkfeestje van Amsterdam.

Na een korte zomerstop starten we weer in september. Reserveer alvast een ticket en kom op donderdag 15 september dansen op de livemuziek van Loogaroo!

TICKETS
– Voorverkoop: 13 euro
Koop hier je ticket: https://balfolkamsterdam.nl/social-dance-in-mezrab-met-loogaroo2
– Aan de deur: 15 euro

PROGRAMMA
19:00 Deuren open
19:30 Dansworkshop voor beginners met Gepke & Berend met begeleiding van PFM!
20:30 Bal met PFM!
21:00 Bal met Loogaroo
23:30 Sessie

LOCATIE
Mezrab draagt Balfolk een warm hart toe en nodigt ons iedere maand uit te komen dansen. Je kunt in de Mezrab op andere dagen vooral terecht voor storytelling. Het cafƩ dient als inspiratiebron voor vele theaters, centra, musea en festivals om ook storytelling te programmeren. Mezrab programmeert meerdere keren per week regelmatig vertelavonden. Op de andere avonden wordt storytelling gecombineerd met andere kunstdisciplines (dans, beeldende kunst, poƫzie, etc.) en een wereldmuziekprogramma.

Er is plek voor zo’n 90 dansers.

Adres:
Veemkade 576
1019 BL Amsterdam

BAND

Loogaroo is een nieuw balfolkduo met Pablo Golder (diatonische accordeon) en Florian De Schepper (akoestische gitaar).

Na meer dan 6 jaar samen op pad te zijn geweest met verschillende projecten, zijn Pablo & Florian onlangs begonnen met het spelen in een duo en besloten om deze nieuwe band voort te zetten die ze “Loogaroo” noemden. Niet te verwarren met “loup-garou”, “loogaroo” is een Caribisch mythologisch wezen dat zichzelf verandert in een heldere lichtbal om de nacht te achtervolgen. Geen wolvengehuilende muziek maar krachtige en verrassende melodieĆ«n van Pablo, begeleid door Florians groovy en pompende ritmes die je de hele nacht laten dansen, zelfs onder een volle maan.