Loading Map....

Sunday Assembly 5 #Liefde

Date: Sun 03.02 Time: 10:30

Klazien Schaap is flirtcoach en wereldberoemd van Love Hacks. Klazien helpt (vooral) mannen om hun droomvrouw te vinden en “het mysterie” van de vrouw te ontrafelen. Wat moeten we toch doen om eindelijk te kunnen baden in een overdaad van liefde, aandacht en leuke dates? Klazien leert ons alles over (zelf)liefde en relaties.

Met behalve een lezing van Klazien Schaap:

– krakers van popsongs van The Ameezingband met The Samblettes, Sven Bakker, Ernst-Jan Braakman, Cortés Rios & Thomas Marshall en Joep Meilof
– comedy en presentatie door Ewout Jansen en Revka Bijl
– de kloeke soulzangeressen van The Samblettes (met Alex Douma, Michelle Knijff & Lisa Verhaeghe De Naeyer
– filosofisch speeddaten met Gitte Briffa
– een kunstlezing van Renée Reijnders
– a story by Mezrab’s own Anastasis Sarakatsanos
– Reflectie met Gitte Briffa
– Een interview van Renée Reijnders met Huub Zeeman van de Vrijwilligers Centrale Amsterdam
– uw eigen zelfgebakken taart!

10.30 koffie, gezellig, inloop
11.00 start assembly
12:30 taart

De assembly is op de Veemkade 576 in Mezrab. Een assembly duurt officieel anderhalf uur, maar loopt soms vrolijk wat uit. Het napraten is reuze gezellig! Kinderen zijn welkom. De assemblies zijn altijd gratis, wel is er een collecte en wordt u uitgenodigd zelf taart te bakken en mee te nemen. Na afloop zijn heerlijke (en thematische) tosti’s te koop voor een zacht prijsje bij onze Tosti Tantes: Lotte Sluiter & Wieke Meilink.

Sunday wat?

De Sunday Assembly is een maandelijks platform voor wetenschap, comedy, live-muziek, persoonlijke verhalen, taart en vrijwilligerswerk. “Uitbundig en fysiek met toespraken en gedichten die te denken geven. Een fijne manier om de zondag te beginnen.” (Volkskrant) “Vol met hippe twintigers en dertigers, gekleed als voor een avondje uit. De band speelt live, ­kort­gerokte meisjes dansen op tafel en er is meer oogcontact dan strikt noodzakelijk.” (De Standaard) “Prachtige liedjes, interessante (kunst)lezingen en rustgevende stilte op een komische manier aan elkaar gepraat. Het is een leuke, inspirerende, gezellige zondagochtend” (The Cultural Lifestyle). “Openhartig, vol zelfspot met wijze lessen en lieve gezelligheid.” (Oneworld) “Een gezellige boel met veel activiteit en pijnlijk onleuke grappen over Nick & Simon” (Elsevier).

Zie: http://sundayassembly020.nl/pers

Save the date:

3 maart Sunday Assembly 6: #Te veell
7 april Sunday Assembly 7 #Taal

24 februari Sunday Assembly Utrecht 5: #The blue zone
31 maart Sunday Assembly Utrecht 6 #Sekstaboes en seksfeiten
28 april Sunday Assembly Utrecht 7 #Het systeem

Note: Unless otherwise stated, our program needs no reservation.