Sunday Assembly 8 #Toekomst van Werk

Date: Sun 02.06 Time: 10:30 - 13:30
#De toekomst van werk in Mezrab. Hoe werken we in de toekomst? Waar gaat het toch heen met de wereld? Hoe voorspellen we onze toekomst? Justien Marseille is wereldberoemd van het door haar opgerichte Future Institute dat zich richt op visie- en strategie ontwikkeling. Binnen het Kenniscentrum Creating 010 van de Hogeschool Rotterdam onderzoekt ze de hoe de toekomst voorspelbaar gemaakt kan worden door een koppeling van een intuïtieve en een data gedreven aanpak. Eindelijk leren we alles over “signalen van verandering” rondom de toekomst van werk.

Met (behalve een lezing van Justien Marseille) ook :

– Krakers van popsongs van The Ameezingband
– Comedy en presentatie door Ewout Jansen & Gitte Briffa
– The Ameezingband bestaat uit Lisa Verhaeghe De Naeyer, Ernst-Jan Braakman, Cortés Rios, Michelle Knijff, Daniël Rommens en Susanne Gerrits (wereldberoemd als Suzy G)
– Filosofisch speeddaten met Renée Reijnders
– Een verhaal van Mezrabs’ storyteller Anastasis Sarakatsanos
– Een Kunstlezing van Revka Bijl
– Een interview met een tof maatschappelijk project
– Reflectie met Gitte Briffa
– Uw eigen taart!

En overal worden prachtige plaatjes van geschoten door de wereldberoemde fotograaf Jules Jessurun!

10:30 koffie, gezellig, inloop
11:00 start Assembly
12:30 verleidelijke taart!

Een Assembly duurt officieel een uurtje, maar loopt natuurlijk vaak vrolijk wat uit en het napraten is reuze gezellig! Het evenement is gratis toegankelijk. Wel wordt u uitgenodigd een taart te bakken en deze mee te nemen.

Sunday wat?

De Sunday Assembly is een maandelijks platform voor wetenschap, comedy, live-muziek, persoonlijke verhalen, taart en vrijwilligerswerk. “Uitbundig en fysiek met toespraken en gedichten die te denken geven. Een fijne manier om de zondag te beginnen.” (Volkskrant) “Vol met hippe twintigers en dertigers, gekleed als voor een avondje uit. De band speelt live, ­kort­gerokte meisjes dansen op tafel en er is meer oogcontact dan strikt noodzakelijk.” (De Standaard) “Prachtige liedjes, interessante (kunst)lezingen en rustgevende stilte op een komische manier aan elkaar gepraat. Het is een leuke, inspirerende, gezellige zondagochtend” (The Cultural Lifestyle). “Een gezellige boel met veel activiteit en pijnlijk onleuke grappen over Nick & Simon”(Elsevier) Zie: https://utrecht.sundayassembly.com/media/

In Hofman Café

28 april Sunday Assembly Utrecht 7 #Het systeem
26 mei Sunday Assembly Utrecht 8 #Drugs
30 juni Sunday Assembly Utrecht 9 #Macht

In Mezrab Amsterdam:

2 juni Sunday Assembly 8 #Toekomst van Werk

Note: Unless otherwise stated, our program needs no reservation.

I want to receive the fantastic MEZRAB newsletter

Your Name (required)

Your Email (required)