Loading Map....

Sunday Assembly Amsterdam 3 #Stress

Date: Sun 02.12 Time: 10:45 - 13:45

Thijs Launspach (1988) is psycholoog, schrijver en trainer. Thijs wordt gezien als de expert in Nederland op het gebied van millennials en burn-out. Hij zit er op schreef de prachtboeken Het Millennial Manifest (2017), Quarterlife (2012) en recent: Fokking druk. Thijs is regelmatig in “de media” (onder andere bij EenVandaag, Spuiten & Slikken), doceert aan de opleiding Psychologie van de UvA en is mede-eigenaar van het Rustburo waar mensen die het (te) druk hebben rustiger en effectiever leren leven.

Met behalve een lezing van Thijs Launspach:

– krakers van popsongs van The Ameezingband met The Samblettes, Bor van der Swaan, Ernst-Jan Braakman, Cortés Rios & Thomas Marshall en Joep Meilof
– comedy en presentatie door Ewout Jansen en Revka Bijl
– de kloeke soulzangeressen van The Samblettes (met Alex Douma, Michelle Knijff & Lisa Verhaeghe De Naeyer)
– filosofisch speeddaten met Renée Reijnders
– een kunstlezing van Renée Reijnders
– a story by Mezrab’s own infamous Chidi Onwuka
– Reflectie met Gitte Briffa
– een muzikale column van Daan Overgoor
– HelpOften met Gitte Briffa en Lisette de Groot van Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan
– uw eigen zelfgebakken taart!

10.30 koffie, gezellig, inloop
11.00 start assembly
12:30 taart & waanzinnige thema-tosti’s

De assembly is op de Veemkade 576 in Mezrab. Een assembly duurt officieel anderhalf uur, maar loopt soms vrolijk wat uit. Het napraten is reuze gezellig! Kinderen zijn welkom. De assemblies zijn altijd gratis, wel is er een collecte en wordt u uitgenodigd zelf taart te bakken en mee te nemen. Na afloop zijn heerlijke (en thematische) tosti’s te koop voor een zacht prijsje bij onze Tosti Tantes: Lotte Sluiter & Wi Eke.

Sunday wat?

De Sunday Assembly is een maandelijks platform voor wetenschap, comedy, live-muziek, persoonlijke verhalen, taart en vrijwilligerswerk. “Uitbundig en fysiek met toespraken en gedichten die te denken geven. Een fijne manier om de zondag te beginnen.” (Volkskrant) “Vol met hippe twintigers en dertigers, gekleed als voor een avondje uit. De band speelt live, ­kort­gerokte meisjes dansen op tafel en er is meer oogcontact dan strikt noodzakelijk.” (De Standaard) “Prachtige liedjes, interessante (kunst)lezingen en rustgevende stilte op een komische manier aan elkaar gepraat. Het is een leuke, inspirerende, gezellige zondagochtend” (The Cultural Lifestyle). “Openhartig, vol zelfspot met wijze lessen en lieve gezelligheid.” (Oneworld) “Een gezellige boel met veel activiteit en pijnlijk onleuke grappen over Nick & Simon” (Elsevier).

Zie: http://sundayassembly020.nl/pers

English?

The assemblies are mainly in Dutch but English speakers that would like to contemplate our strange language can join our mysterious whatsappgroup that offers a live interpretation/translation of the event.

Save the date:

Sunday Assembly Utrecht 3 #Te veel
Sunday Assembly 4 #Health 6 januari 2019

Note: Unless otherwise stated, our program needs no reservation.