Winter Light

Winter Light

Date: Sat 09.02 Time: 20:30 - 23:00
Balkan-beats for the soul!
Zaterdag 9 februari staat Club Antre in Mezrab in het licht van de winter. Club Antre neemt deze avond officieel afscheid van de donkere dagen en is dé remedie voor een winterdepressie! U kunt luisteren, dansen en feesten op stoere Balkan beats. De Club avond wordt traditioneel afgesloten met Balkan beats door DJ Volkan in de sfeer van de avond.
De Club avond heeft een overtuigend ‘Anti winter blues’ programma met een gevarieerd repertoire. Op het podium staat deze keer de feestelijke Amsterdamse groep Klezmagic (www.klezmagic.nl) en de Balkan rockgroep :Sverc Komerc !the Balkan Boys’.
Het tweede deel van de avond treedt het Tombaz ensemble op. Het huisensemble heeft ditmaal een programma met elektronische invloeden. Het Tombaz ensemble; zangeres Meral Ari, klarinettist Emirhan Tuga, contrabassist Ardashes Agoshian, violist Stijn Schmeddes , percussionist Alper Kekec en pianist Takis Grammatikopolous wordt deze avond versterkt met 2 bijzondere musici; saxofonist Adnan Dura en trompettist Mark Nieuwenhuis.
Club Antre is een podium voor jong muziektalent en professionele musici waar diverse muziekstijlen samen komen. Iedere clubavond is er een optreden van twee jongerengroepen uit Amsterdam. Zij worden tijdens workshops gecoacht door professionele musici uit het ensemble Tombaz (www.tombaz.nl) die later op de avond het hoofdprogramma zullen verzorgen.
Opzwepende Balkan muziek vermengd met jazz, klezmer of klassiek, gespeeld door jong muziektalent en professionele musici en een Balkanbeats-dj om de avond dansend af te sluiten; met Club Antre is Amsterdam een uniek podium rijker.

Aanvang: 20.30 uur (deur open om 20.00 uur).
Locatie: Mezrab, Veemkade 576, 1019 BL Amsterdam www.mezrab.nl
Toegang: Kaarten à €10,00 worden verkocht aan de deur, pinnen en reservering niet mogelijk.
Kijk voor data en info op www.clubantre.nl en facebook.com/clubantreconcerts