Work Out! JAZZ AND BALKAN CONNEXION

Work Out! JAZZ AND BALKAN CONNEXION

Date: Sat 12.10 Time: 18:30
JAZZ AND BALKAN CONNEXION
Zaterdag 12 oktober wordt er hard gewerkt bij Club Antre in Mezrab; het podium zal bezet worden door een pittige Big Band, een stoere violiste en het Tombaz ensemble met special guest. De avond wordt traditioneel afgesloten met Balkan beats door DJ Volkan in de sfeer van de avond.
De avond start met de Junior Jazz Experience bigband waarna violiste Shadi Haydarlou coole improvisaties op beats Het tweede deel van de avond treedt het huisensemble Tombaz op. Tombaz heeft brengt een muziekrepertoire met cabareteske liedjes uit het Istanbul van de vorige eeuw; ditmaal met kekke liedjes in de sfeer van het thema. Het Tombaz ensemble; zangeres Meral Ari, klarinettist Emirhan Tuga, contrabassist Gabriel Barbalau , violist Stijn Schmeddes , percussionist Alper Kekec en pianist Takis Grammatikopolous wordt deze avond versterkt door de trompettist Lorenzo Mignacca.

Club Antre is een podium voor jong muziektalent en professionele musici waar diverse muziekstijlen samen komen. Iedere clubavond is er een optreden van twee jongerengroepen uit Amsterdam. Zij worden tijdens workshops gecoacht door professionele musici uit het ensemble Tombaz (www.tombaz.nl) die later op de avond het hoofdprogramma zullen verzorgen.
Opzwepende Balkan muziek vermengd met jazz, klezmer of klassiek, gespeeld door jong muziektalent en professionele musici en een Balkanbeats-dj om de avond dansend af te sluiten; met Club Antre is Amsterdam een uniek podium rijker.
Aanvang: 20.30 uur (deur open om 20.00 uur).
Locatie: Mezrab, Veemkade 576, 1019 BL Amsterdam www.mezrab.nl
Toegang: Kaarten à €10,00 (contant) worden verkocht aan de deur, reservering niet mogelijk.
Kijk voor data en info op www.clubantre.nl en facebook.com/clubantreconcerts